Skype töriórák

Skype órák történelemből

Történelem érettségire felkészítés Skype segítségével

 

Honlapunk főszerkesztője - Harmat Árpád Péter gyakorló középiskolai történelemtanár - országunk bármely városában élő diákok számára vállalja történelem órák megtartását! A történelem foglalkozások, ha a felkészítést vagy korrepetálást igénylő tanuló nem Szeged - Vásárhely körzetében lakik, akkor Skype segítségével, internetes kapcsolattal történnek. Segíteni tudunk középiskolások érettségire felkészítésében, általános-. és középiskolások korrepetálásában (félévi, vagy évvégi történelemjegy javítása céljából), pótvizsgára felkészítésben illetve egyetemisták, vagy emelt szintű vizsgára készülők felkészítésében!

2011 óta folytatunk Skype segítségével történelemoktatást, és jó tapasztalataink vannak a módszer sikerét illetően. Az órák 60 percesek és kamera használata nélkül, mikrofonos kapcsolattal zajlanak. Az oktató elmagyarázza az anyagot, melyet illusztrál is a honlap anyaga (történelemcikkek.hu) segítségével, majd visszakérdez és ha szükséges újra átismétli a tanulóval (akár többször is)! A foglalkozás során a diák előtt és a tanár előtt is ugyanaz a tankönyv és atlasz található (a hivatalosan ajánlott kiadványok)! Az egész foglalkozás során mindvégig felhasználásra kerül a történelemcikkek.hu gazdag adatbázisa, posztjai, képei, ábrái, melyeket a Skype -on átküldött linkekre kattintva közösen tanulmányoznak (a tanár és a diák)! Az óra végén összegzés következik, majd a következő tananyag megnevezése, és a következő foglalkozás időpontjának egyeztetése.

A módszer bevált és működőképes - amit az elmúlt 6 év eredményei is igazolnak - amellett az órák barátságos légkörben zajlanak beszélgetős jellegű, oldott légkörben! Bátra próbálja ki, ha önmaga vagy gyermeke számára sikeres történelem érettségit szeretne, és ehhez úgy érzi, hogy némi segítség is jól jönne egy gyakorló középiskolai történelemtanár részéről! A foglalkozások részleteiről egyeztetés a következő elérhetőségeken:

 

Skype: harmatta1

Email: harmatarpad@gmail.com

Fordulj hozzám bizalommal, ha tanulmányaidhoz kell némi segítség történelemből!

 

 

---------- X ----------