Kommentelési szabályok

Kommentelési szabályaink

 

Mindössze öt szabályunk van, melyeket a Történelem klub 2009-es elindulása és Facebook közösségük 2010 óta tató működése során, mondhatni sok éves tapasztalatok alapján alakítottunk ki. A szabályok célja csak annyi, hogy háborítatlanul, egymás érzéseit nem zavarva tudjunk hódolni mindannyiunk közös szenvedélyének, a történelemnek.

1.) Hangvéte, stílus: Tilos egymással szemben vagy szerkesztőségünkkel kapcsolatban a személyeskedés és trágárkodás, a Történelemcikkek.hu szerkesztősége irányában a hitelrontás, szándékos kötekedés, szakmai tekintélyünk aláásása.

2.) Esetleges hibák: Ha bármely cikkünkben vagy tanulmányunkban elírást esetleg hibát találsz, kérünk, értesíts bennünket, de ne a fórumban, hanem email elérhetőségünkön, melyet az „üzenetküldés” menüben találsz.

3.) Politika: Tilos honlapunkon a politizálás, egy-egy párt érdekében történő kampányolás, politikai szervezetek és politikai vezetők dicsőítése, vagy gyalázása!

4.) Szélsőséges ideológiák: Tilos a nácizmus, fasizmus, kommunizmus dicsőítése illetve az ezen ideológiák okozta második világháborús szörnyűségek illetve emberiség ellenes bűnök tagadása, relativizálása! A holokauszt tagadást egyébként törvény is bünteti, mégpedig a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény 269/C.§ -a.

5.) Áltudományosság: Kerülendő az áltudományos szerzők, írók, publicisták, álltörténészek, objektivitást nélkülöző írásainak, videóinak közzététele, a nyilvánvaló és régóta bizonyított történelmi tények tagadása.

Az itt felsorolt szabályok megszegése kitiltás vonhat maga után!

Történelemcikkek.hu szerkesztősége